Om AARHUS GYMNASIUM

Tre år, du aldrig glemmer

På AARHUS GYMNASIUM kan du læse HTX, STX, HF og IB (International Baccalaureate).

Vi har fire skoler: Aarhus C | Tilst | Viby J | Skanderborg.

På AARHUS GYMNASIUM får du gode og trygge rammer for læring og udvikling på tværs af elevgrupper, klasser og årgange. Vi er glade for at have et miljø, hvor nye elever indgår i faglige og sociale fællesskaber med de ældre elever. Som et moderne gymnasium dyrker vi ikke hierarkiet, men muligheden for at løfte og lykkes i fællesskab.

 

Vores lærere er dedikerede og fokuserede på at udfordre og løfte dig og dine faglige evner. Vi har fokus på alle elevtyper, og vi ved, at elever lærer forskelligt og befinder sig på forskellige faglige niveauer. Vores læringsmiljøer tager altid udgangspunkt i den enkelte elev med fokus på faglig udvikling inden for både de boglige, fysiske og kreative aktiviteter.

De sociale rammer har stor betydning for læringsmiljøet. Derfor er fester, fredagscafeer, sportsarrangementer, kunstneriske aktiviteter, lan-parties, revyer, studieture, konkurrencer og gallafester aktiviteter, som du vil møde på alle vores gymnasier. Vi samarbejder med verden omkring os – vi bruger byen og besøger og udvikler sammen med virksomheder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

BLIV OPTAGET | KLIK HER

Fakta om AARHUS GYMNASIUM