Aktiviteter ud af huset Tilst

Et levende hus

AARHUS GYMNASIUM, Tilst er et levende hus, som er involveret i mange spændende projekter. Det gælder også projekter uden for vores egne mure – og endda uden for både by- og landegrænsen. Formålet at er give dig mest mulig viden, kunnen, inspiration og perspektiv.

Som Aarhus’ internationale gymnasium har vi altid det globale perspektiv med i undervisningen. Det betyder, at vi åbner for hele verden og inviterer den ind i klasseværelset, men også at vi selv drager ud og mærker verden. Det sker eksempelvis på vores studieture, hvis rejsemål og indhold naturligvis altid er målrette den studieretning, du har valgt.

Vi har gennem en lang årrække opbygget partnerskoler i lande som Kina, Palæstina, Serbien, Singapore og Spanien. Hvert år sender vi derfor elever fra Langkaer til nogle af disse skoler, som vi til gengæld selv får besøg fra. Formålet er at få indblik i gymnasielivet i helt andre kulturer – hvor ikke bare skolesystemet, men det politiske system er væsentligt anderledes. Dette forpligtende samarbejde med skoler over hele verden er omdrejningspunktet for det unikke internationale miljø, som kendetegner AARHUS GYMNASIUM, Tilst.