AARHUS C
Uddan dig midt i Aarhus

AARHUS GYMNASIUM, AARHUS C ligger i hjertet af Aarhus og tilbyder dig en STX (alment gymnasium) eller HTX (teknisk gymnasium). 

Vi bor i en lækker, ny campus i Ceres-byen. Du kommer til at mærke byens liv og puls, for vi lægger vægt på at bruge byens rum i undervisningen. Og i pauserne kan du sætte dig udenfor og nyde solen med dine klassekammerater i det afslappende udemiljø. 

Men du kan også se ud i verden: Vi er med i et globalt netværk af gymnasier og deltager i en række internationale projekter.

Vælger du at læse HTX hos os, kan vi tilbyde dig en kreativ linje, hvor du kommer til at omsætte dine kreative ideer til praktiske produkter inden for forskellige områder, f.eks. arkitektur, design, mode, medier, spil og lyd. 

Fakta om AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C
  • Vi har ca. 650 elever.
  • Bussen kører lige til døren.
  • Vi bor på Dollerupvej 2, 8000 AArhus C 
Din hverdag på AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C

Skoledagen starter kl. 8.15. Du har ca. 25 lektioner à 60 minutter om ugen. Det giver en skoledag med få fag og mulighed for fordybelse. Undervisningen foregår som klasseundervisning, øvelser og projekt­arbejde. Når du arbejder med teknologi- eller teknikprojekter, foregår undervisningen i Teknologi- og designcentret, labo­ra­to­rier eller køkken.

I hverdagen på Aarhus Gymnasium vil du hurtigt opdage, at der er tale om en skole med visioner. Du vil også se, at undervisningen foregår på en varieret måde med stor vægt på praktiske opgaver. Ofte er du sammen med dine kammerater og har undervisning i et af de klassiske fag såsom dansk og matematik. Andre gange opsøger du selv faglokalerne for at have fysik, kemi og biologi. I faget teknologi nedbryder vi alle klasseinddelingerne og danner skiftende hold, helt afhængig af interesser og de emner der gennemgås.

Kontakt AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C

Inger Karlshøj Broholm
Studieservicechef 
ikb@aarhustech.dk
T  6198 7373

...eller kontakt en af vores rare vejledere. De er altid klar til at hjælpe dig videre.

Pernille Foged Skov
Studievejleder
T 61987323
psr@aarhustech.dk

Nedim Dzeko
Studievejleder
T 28794756
nd@aarhustech.dk

Line Højen Væggemose
Studievejleder
T 61301126
lhv@aarhustech.dk

Mads Borup 
Studievejleder
T 23237568
mabo@aarhustech.dk