torsdag 11. oktober 2018
DM i gymnasiefodbold for piger
Langkaer havde torsdag fornøjelsen af at være vært for DM i gymnasiefodbold for piger. Langkaers piger kæmpede bravt på hjemmebanen, men måtte se sig slået i de indledende kampe.
I semifinalen slog Marselisborg holdet fra Kalundborg, mens pigerne fra Tønder måtte i straffesparkskonkurrence for at slå sidste års vinder Middelfart. Det blev dog Marselisborg Gymnasium, der løb med DM-sejren, da de vandt finalen 2-1 over Tønder.
mandag 8. oktober 2018
International Day hyldede mangfoldigheden
Årets International Day på Langkaer blev i dén grad en succes. Adskillige farverige boder med spændende mad, små lege udgjorde rammen, da Langkaers veloplagte elever fortalte om et land, som betød noget særligt for dem. Dagen var med til at hylde skolens mangfoldighed og give et indblik i alle de forskellige kulturer, som dagligt har sin gang på Aarhus’ internationale gymnasium.
For første gang var det i år IB-elever, der stod for at arrangere dagen. Og selvom det var en stor opgave, så var det fedt at få lov til, siger Landy Lam Truong Trinh fra 3.I. "Det var større i år, end det har været før - så det var et stort arbejde. Men det var det hele værd, for det gik rigtigt godt," siger han og fortsætter: "Jeg synes, det var god træning i at holde hovedet koldt i pressede situationer og hele tiden skabe sig et overblik. På den måde var der masser af læring i at skulle arrangere det."

Frederikke, Landy, Arzum og Giulia fra 3.I stod bag årets International Day på Langkaer.

onsdag 3. oktober 2018
Regionsturnering i drengefodbold
Langkaer Gymnasium var i dag værter for den årlige regionsturnering i fodbold for drenge. De bedste hold kvalificerede sig til Danmarksmesterskabet.
Tak for besøget til alle regionens hold - og godt kæmpet i dagens mange kampe!
torsdag 13. september 2018
Kemishow med masser af knald på
Der var både røg, ild og farvede væsker i G8 forleden. Langkaers mange kemiklasser, 3.xyKE, 2.xKe, 2.yKe samt G1nv og G2nv var nemlig inviteret til et vaskeægte kemishow med både effektfulde og lærerige eksperimenter.
Det var dygtige kemikere fra Kemishow Aarhus Universitet, som både underholdt og gjorde de mange af Langkaers kemiklasser klogere. Kemishow består af og er drevet af studerende ved kemi/medicinalkemi/nanoscience ved Aarhus universitet.
onsdag 12. september 2018
Langkaer-elev holdt oplæg for tyske rektorer
Onsdag havde Langkaer fornemt besøg. En række tyske rektorer besøgte skolen for at lære mere om Langkaer og erfaringsudveksle.
Rektorerne fik også et godt indblik i Langkaers elevers evner. Ayat fra 3.y havde nemlig takket ja til at holde et oplæg om skolen for de tyske rektorer under besøget - og hele oplægget foregik naturligvis på tysk.