HTX Summer Camps

AFLYST! Kom på summer camp på AARHUS GYMNASIUM

VORES CAMPS ER DESVÆRRE AFLYST I ÅR PGA. CORONA-SITUATIONEN.

Går du i 8., 9. eller 10. klasse? Og har du lyst til at bruge en dag i forrygende selskab med os og vores robotter eller biologiske laboratorier?

Så kom med på en af AARHUS GYMNASIUMs summer camps den 30. juni 2020 kl. 9-16. Det er gratis, og du får frokost og en vand.

Camp #1: Robotter - venner eller fjender?

På campen kommer du til at bygge og programmere en robot selv. Du behøver ikke at have nogen viden om robotter og programmering på forhånd. Du lærer alt, hvad du har brug for undervejs. Den eneste forudsætning er, at du har lyst til at lære noget nyt og mødes med andre jævnaldrende med interesse for teknik. Vi kommer til at arbejde med forskellige materialer, kraftige motorer, elektronik og meget mere.

Tid og sted

30/6 2020 kl. 9-16. Vælg mellem disse adresser:
Dollerupvej 2, Aarhus C
Højvangens Torv 2, Skanderborg

 

Camp #2: Biolog for en dag

Så kom og oplev, hvad en moderne biolog arbejder med i et laboratorium.
I løbet af dagen afprøver du avanceret bioteknologisk udstyr og kommer lidt i felten (naturen). Kom på sporet af en naturvidenskabelig karriere og find ud af, hvad bioteknologi kan bruges til inden for lægevidenskab, klimaforskning, landbrug med mere.

Tid og sted

30/6 2020 kl. 9-16. Vælg mellem disse adresser:
Hasselager Allé 10, Viby J 
Højvangens Torv 2, Skanderborg
Kileparken 25, Tilst

 

Camp #3: Sjov med fysik og bevægelse

Du får sved på panden og lærer, hvordan du omsætter kroppens energi til den optimale bevægelse, det hårde spark, det perfekte kast og den skruede bold, der drejer sig i mål. På campen er du fysisk aktiv og eksperimenterer med de fysiske muligheder og praktiske grænser, som gælder i al bevægelse og idræt.

Tid og sted

30/6 2020 kl. 9-16.
Kileparken 25, Tilst